Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | Sala 1.
Bine cu tine! Yoga pentru suflet si corp cu Irina
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Cat de placut e sa iti simti corpul flexibil, viu, detensionat si tu cu o stare placuta de relaxare si pofta de viata? Atunci cand simti ca ai nevoie de un boost de bucurie si energie sa stii ca poti face ceva sa imbunatatesti lucrurile!
Te invit la o serie de clase de yoga care sa readuca energie in corp, sa simti cum incepi sa stralucesti dinauntru inspre afara si sa te conectezi cu fluxul propriu firesc si bucuria de a fi!

Vom crea un spatiu sigur in care cel mai important lucru este descoperirea de sine bucuria si curiozitatea de a incerca lucruri noi, de a-ti simti corpul, a-l energiza si vitaliza si in niciun caz presiunea de a executa asanele corect ! Calatoria in care te invit este una a bucuriei de a invata, a gresi si a observa cum invatam iar “corect” este de multe ori inamicul autenticitatii si al starii de prezenta.

De cele mai multe ori ritmul vietii si numeroasele liste cu lucruri de rezolvat zi de zi ne indeparteaza de starile de echilibru si echilibru interior. Practica yoga are atat de multe beneficii, printre care linistirea agitatiei interioare, centrare si conectare cu stari de bucurie si energie iar prin practica asanelor detensioneaza corpul ceea ce duce la mai multa libertate si flexibilitate interioara dar si in interactiunea cu lumea din exterior. Mai mult, practica yoga intareste imunitatea si sporeste increderea de sine.

Da, stiu ca e greu cu mobilizarea dar nu uita ca cea mai importanta persoana din viata ta esti chiar tu, si asta inseamna ca e nevoie sa ai grija de tine si de echilibrul tau pentru ca de aici sa poti avea grija de cei dragi.

Te invit cu drag la clasele de yoga de sambata la Sambodhi Studio, pentru a incepe calatoria catre tine, a-ti linisti mintea si a te bucura de un corp viu si sanatos.

Folosim tehnici de respiratie pentru activare si purificare, intarim musculatura acolo unde este slabita si flexibilizam corpul. Linistim mintea prin practica meditatiei si a miscarilor constiente, radem (yoga nu e doar despre a fi seriosi ci despre a fi vii, cu tot ce inseamna asta) si ne bucuram de energia grupului.
La final, ne relaxam si ne bucuram de senzatiile din corp, de starea de pace si libertate.

Practica este adaptata nevoilor persoanelor care petrec mult timp la calculator dar si celor mai activi si care doresc sa se bucure de numeroasele beneficii ale practicii yoga, si mai ales de energia minunata pe care o aducem in noi.

Durata clasei este de 90 de minute.
Este important ca tinuta sa fie lejera si sa permita miscari ample.
Nu este nevoie de experienta anterioara ci doar de curiozitate si deschidere. Zambetul va veni la finalul clasei de la sine🙂!

Investitia ta este de 60 ron pentru 90 de minute, iar un abonament de 4 sedinte este 200 ron ce poate fi utilizat timp de 5 saptamani (adica daca ratezi o sedinta nu se scade din abonament) si poata fi facuta numerar, prin Revolut sau cont bancar.

Cu cine?
Sunt Irina Goldstein, pasionată de yoga și moduri de conectare cu corpul, tehnici de vindecare alternativă (terapeut EFT și tehnici șamanice, Reiki), art-therapy și de psihologie. Am descoperit yoga acum 7 ani și de atunci a devenit o practică de suflet care m-a însoțit și m-a ajutat să depășesc momente provocatoare pe drumul reîntoarcerii către Sine și să mă bucur de mine și de viață cu inima deschisă. Am absolvit cursul de instructor de Hatha Yoga (TTC 200 ore) în 2021 și sunt înscrisă ca instructor Yoga Alliance. Anterior am explorat clase și stiluri diferite de yoga, am inclus elemente în practica proprie și am transmis și transmit cu bucurie cele învățate celor dragi și curioși. Practica meditației, unul din cele mai importante elemente în yoga, am învățat-o în Thailanda, pe parcursul unui retreat de meditație Vipassana și apoi am aprofundat într-un retreat derulat în România.

Am descoperit, după absolvirea a două facultăți, de stiinte politice si de psihologie, că o viață împlinită include cu necesitate un corp viu, activ și flexibil, iar în lipsa lui, cunoașterea acumulată are un fel de sterilitate care nu hrănește pe deplin sufletul. Conectarea la corp prin practica yoga este unul din cele mai împlinitoare și hrănitoare practici care există, așa că vă aștept cu drag să ne bucurăm împreună!

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »