Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

12:00 | ONLINE.
Yoga to Feel Your Best – with Elena
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

🌸 Join me for a hatha practice made to cultivate balance.
Let’s go inward and dive into our feelings by uniting our mind and body through breath.

🎒 What to bring:
Comfy clothes
Sambodhi will get you a mattress. For real.
For online participation, you will need to have one at home
Level: beginner – intermediate

✨Your contribution:
30 lei for one online class

🧘‍♀️ About me:
I didn’t always know that I wanted to teach yoga or that I was going to actually do it. On the contrary, in the first class I attended, I thought this was not for me.
Some time passed and yoga reappeared several times in my life. From there to teaching it, all it took was the desire to help (plus 200 hours of preparation, for starters).
Why should you practice with me? Because I want to give you the opportunity to feel (the benefits of this practice) or, at least, to create the context from which everyone can take something they need.
As long as you feel anything during the practice, even discomfort, we’re on the right path.
For more info, feel free to contact me 😊

Namaste 🙏

————————-RO————————–

🌸 Te invit la o practică de hatha yoga creată pentru a contribui la găsirea echilibrului.
Cu fiecare clasă, vom merge în interior, în adâncul emoțiilor, prin conectarea respirației cu corpul.

🎒 De ce ai nevoie:
Haine comode
Salteaua de yoga (dacă ești acasă).
La locație avem suficiente disponibile.
Nivel: începător – intermediar

✨ Contribuția ta
30 lei/clasă online

🧘‍♀️ Despre mine
Nu știam întotdeauna că vreau să predau yoga sau o să ajung să fac asta.
Din contră, la prima clasă la care am participat, m-am plictisit și m-am gândit că nu este pentru mine.
A trecut ceva timp și yoga a reapărut de mai multe ori în viața mea. De acolo pentru a preda, tot ce a fost nevoie a fost dorința de a ajuta (plus 200 de ore de pregătire, pentru început).
De ce ar trebui să participi la clasa mea? Pentru că vreau să creez contextul în care poți să simți (beneficiile acestei practici) sau, cel puțin, să îți iei ceva de care ai nevoie.
Atât timp cât simți orice în timpul practicii, chiar disconfort, suntem pe drumul cel bun.
Sunt aici dacă ai întrebări 😊

Namaste 🙏

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »