Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

11:00 | Sala 1.
Nirvana Yoga pentru Copii
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Clasele Nirvana Yoga pentru Copii Ii ajuta sa se dezvolte optim la nivel fizic, mental, intelectual si spiritual.
Sfintia Sa Purna Guru Sri Sree Madhavcharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga, subliniaza importanta cresterii si dezvoltarii copiilor in toate aspectele personalitatii lor: fizice, mentale, intelectuale si spirituale. Copiii sunt cetatenii viitorului, care vor modela societatea, natiunea si lumea.

Ar trebui sa creasca intr-o maniera sanatoasa si fizic si mental, sa se trezeasca spiritual si sa dezvolte calitati precum implicarea sociala si onestitatea, pentru a creea o societate buna.
Guruji pune accentul pe impartasirea de educatie spirituala copiilor, incepand din copilariei, pentru a atinge acest obiectiv.

Educatia spirituala nu este despre a invata scripturi religioase sau filozofii. Este despre cunoasterea de sine prin calatoria interioara intreprinsa prin Nirvana Yoga, care nu este doar o filozofie. Acest fapt nu este in dezacord cu nici o religie.
De fapt, o persoana devine capabila sa traiasca o viata virtuoasa, datorita transformarii care se intampla in aceasta calatorie.

Sistemul Nirvana Yoga ii ajuta pe copii prin trezirea talentelor lor, prin cresterea calitatilor si virtutilor, ii ajuta sa devina eficienti in lucrul lor, crescand puterea de concentrare si intelepciunea, rafinandu-le caracterul si dezvoltandu-i comportamental, inlaturand deficientele si dezechilibrele.

Prin practica Nirvana Yoga, pot trai o viata sanatoasa, plina de vitalitate.
In cadrul clasei Nirvana Yoga pentru copii, facem multe tehnici interesante:
invata postura de meditatie si sa isi observe corpul;

invata sunetul OM;
invata mantre si astfel reusesc sa simta vibratii in corp.
invata o serie de exercitii dinamice care le ajuta sistemul musculo-scheletal sa se dezvolte corect;
invata Secventa Asana Kriya – o tehnica speciala formata din posturi de yoga care se fac intr-un anumit ritm;
invata posturi de relaxare, posturi culturale, posturi de echilibru;
invata sa se relaxeze;
invata krida yoga – jocuri legate de practica yoga, care ii ajuta sa se exprime, sa isi sporeasca creativitatea, sa se simta increzatori in fortele proprii, sa devina activi si energici.
Clasa dureaza 60 de minute.
Beneficii pe care le-am observat la copiii cu care am facut clase de Nirvana Yoga
scot la suprafata emotiile acumulate de-a lungul zilei;
isi dezvolta spiritul de echipa;
se simt parte dintr-o comunitate;
isi valorifica spiritul competitiv intr-un mod sanatos;
isi depasesc tracul de a vorbi in public sau frica de ridicol.

Beneficiile practicii de Nirvana Yoga pentru copii:
cresterea si dezvoltarea optima la nivel fizic si psihic;
fitness si dezvoltare;
postura corecta;
imbunatateste concentrarea;
sporeste memoria;
elimina afectiunile;
purifica culturile acumulate in calatoria sufletului;
imbogateste corpul cauzal;
intareste calitatile.

NIRVANA YOGA PENTRU COPII ESTE RECOMANDATA DE LA VARSTA DE 5 ANI IN SUS.
Pentru practica, recomandam haine lejere, deschise la culoare.

Costul unei clase este de 50 RON. Abonamentul de 4 sedinte este 160 RON.

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »