Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

10:30 | Sala 2.
Clase Nirvana Yoga: Kriya pentru Reducerea Anxietatii si Relaxare Profunda
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Vrei sa iti incepi zilele de duminica cu multa energie, relaxare si bunastare?
Daca da, atunci clasele noastre de yoga si kriya sunt perfecte pentru tine.
Ne intalnim la studioul Sambodhi, in fiecare duminica dimineata, incepand cu data de 5 iunie.

Sesiunile de practica:
🕛 9:00 – 10:15 – Nirvana Yoga pentru energizare si relaxare
🕛 10:30 – 11:45 – Kriya pentru agitatie si anxietate

🧘 Nirvana Yoga pentru energizare si relaxare:
✔️ practica este accesibila tuturor, deoarece posturile se fac in functie de flexibilitate;
✔️ practica este formata din: exercitii dinamice, Secventa Asana Kriya, posturi, tehnica de relaxare profunda si pranayama;

BENEFICII
✅ stimularea si relaxarea intregului corp;
✅ relaxare mintala;
✅ reglarea functiilor hiper si hipo ale organelor;
✅ creste puterea de observare si abilitatea de a fi in momentul prezent.

🧘 Kriya pentru agitatie si anxietate
✔️ practica este formata din 2 tehnici Nirvana Yoga: Swasthi Kriya si Meditatia Shunia;
✔️ ‘Swasthi’ inseamna stare de liniste si calm interior;
✔️ ‘Shunia’ inseamna energia de vacuum, pe care o primim in timpul acestei tehnici;
✔️ prin practica acestor tehnici se elimina energia negativa din corpul fizic si din cel energetic;
✔️ echilibreaza fluxul de energie in corpul tridimensional;
✔️ ajuta la eliminarea complicatiilor post-covid: agitatie, insomnie, oboseala, depresie etc;
✔️ aceasta kriya se potriveste tuturor, inclusiv varstei a 3-a, femeilor insarcinate si celor care sufera de diferite afectiuni fizice sau mintale.

BENEFICII
✅ prin practica acestor tehnici simtim stari de calm si pace interioara si un sentiment profund de relaxare mintala.

Cele 2 clase sunt complementare si recomandam celor care vor sa exploreze beneficiile practicii de Nirvana Yoga sa participe la ambele clase.
Prima clasa ajuta la echilibrarea fizica si la relaxarea mintala, iar a 2 clasa ajuta la experienta starilor mai profunde de meditatie, a starilor de fara ganduri, a relaxarii mintale complete.

INSCRIERE
Participarea la clasa se poate face drop in 50 RON sau in baza de abonament: de 5 sesiuni 200 RON, de 8 sesiuni 300 RON. ❗ Este necesar sa iti rezervi covorasul, locurile sunt limitate.

Profesorii Nirvana Yoga
Leya Swamini si Shijo Swami (discipoli directi ai lui Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga).

Te asteptam cu mult drag pe covoras,
Nirvana Yoga Romania.

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »