Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

10:30 | Sala 2.
Clase Nirvana Yoga: Kriya pentru Reducerea Anxietatii si Relaxare Profunda
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Vrei sa iti incepi zilele de duminica cu multa energie, relaxare si bunastare?
Daca da, atunci clasele noastre de yoga si kriya sunt perfecte pentru tine.
Ne intalnim la studioul Sambodhi, in fiecare duminica dimineata, incepand cu data de 5 iunie.

Sesiunile de practica:
🕛 9:00 – 10:15 – Nirvana Yoga pentru energizare si relaxare
🕛 10:30 – 11:45 – Kriya pentru agitatie si anxietate

🧘 Nirvana Yoga pentru energizare si relaxare:
✔️ practica este accesibila tuturor, deoarece posturile se fac in functie de flexibilitate;
✔️ practica este formata din: exercitii dinamice, Secventa Asana Kriya, posturi, tehnica de relaxare profunda si pranayama;

BENEFICII
✅ stimularea si relaxarea intregului corp;
✅ relaxare mintala;
✅ reglarea functiilor hiper si hipo ale organelor;
✅ creste puterea de observare si abilitatea de a fi in momentul prezent.

🧘 Kriya pentru agitatie si anxietate
✔️ practica este formata din 2 tehnici Nirvana Yoga: Swasthi Kriya si Meditatia Shunia;
✔️ ‘Swasthi’ inseamna stare de liniste si calm interior;
✔️ ‘Shunia’ inseamna energia de vacuum, pe care o primim in timpul acestei tehnici;
✔️ prin practica acestor tehnici se elimina energia negativa din corpul fizic si din cel energetic;
✔️ echilibreaza fluxul de energie in corpul tridimensional;
✔️ ajuta la eliminarea complicatiilor post-covid: agitatie, insomnie, oboseala, depresie etc;
✔️ aceasta kriya se potriveste tuturor, inclusiv varstei a 3-a, femeilor insarcinate si celor care sufera de diferite afectiuni fizice sau mintale.

BENEFICII
✅ prin practica acestor tehnici simtim stari de calm si pace interioara si un sentiment profund de relaxare mintala.

Cele 2 clase sunt complementare si recomandam celor care vor sa exploreze beneficiile practicii de Nirvana Yoga sa participe la ambele clase.
Prima clasa ajuta la echilibrarea fizica si la relaxarea mintala, iar a 2 clasa ajuta la experienta starilor mai profunde de meditatie, a starilor de fara ganduri, a relaxarii mintale complete.

INSCRIERE
Participarea la clasa se poate face drop in 50 RON sau in baza de abonament: de 5 sesiuni 200 RON, de 8 sesiuni 300 RON. ❗ Este necesar sa iti rezervi covorasul, locurile sunt limitate.

Profesorii Nirvana Yoga
Leya Swamini si Shijo Swami (discipoli directi ai lui Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga).

Te asteptam cu mult drag pe covoras,
Nirvana Yoga Romania.

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »