Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

10:10 | Sala 1.
Yoga Flexibility & Strenght cu Florina (Shunya)
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Te invit la Yoga Flexibility & Strenght pentru un corp flexibil, puternic si armonios, in fiecare Duminica, incepand cu ora 10:10, la Sambodhi Studio.

🧘‍♀️ Vom face impreuna o multime de exercitii variate:
* intinderi, rotari, rasuciri ale corpului, pe fiecare segment in parte
* exercitii fizice pentru tonifierea abdomenului si fesierilor, cu mici pauze de relaxare
* poti invata chiar si stand pe cap, spagatul- sfoara si alte exercitii pentru flexibilitate si forta
* incepem cu cele mai usoare si de baza exercitii, pana la cele mai dificile
* toate aceaste exercitii sunt incluse treptat si progresiv, in functie de forta si mobilitatea fiecaruia.
🧚‍♀️ Beneficiile sunt nenumarate, printre care si:
* imbunatatirea starii de bine
* eliminare stresului de zi cu zi,
* cresterea flexibilitatii si tonifierea corpului,
* indreptarea si corectarea posturii corporale,
* cresterea increderii de sine.

🛎Va recomand sa veniti cu 10 minute mai devreme, cu apa si prosop.
Contributia de participare: 50 Lei
sau abonament 4 sedinte: 180 Lei

🦋 Despre mine:
Pasionata de gimnastica, am inceput sportul la varsta de 7 ani, cu gimnastica aerobica, apoi multe alte sporturi pana am inceput sa practic fitness de performanta, timp de 15 ani, unde am obtinut titlurile de multipla campioana nationala si mondiala, junioare si senioare, astfel devenind Maestra a Sportului.
Cu multa experienta in sport, ceea ce cuprinde miscare, muzica si dans, am invatat multe despre corp, minte si spirit, despre importanta posturii corporale, importanta coloanei vertebrale, a te simti bine in pielea ta, iar in urma meditatiilor despre: actiune si static, mutarea focusului din spre exterior in spre interior, urmarind si observand corpul, miscarile, respiratia si senzatia, despre trecerea dincolo de competitie, dincolo de nevoile de atentie, admiratie, a fi suficient de bun sau cel mai bun, de a demonstra ceva cuiva, facand totul- total pana la saturatie si savurand apoi momentele de culegere, intelegere, liniste si iubirea ce se naste in inima cautatorului de aventura, experienta si aflarea adevarului din clipa prezenta.

😍Am urmat si m-am dezvoltat in ultimii 4 ani la cursurile de:
* Instructor fitness- aerobic
* Facilitator meditatii Osho
* Consilier dezvoltare personala
* Instructor de dans energetic

💃 Yoga Flexibility & Strenght este combinatia perfecta care cuprinde metode si tehnici de intindere si relaxare, cu exercitii fizice pentru tonifierea corpului, pentru redarea puterii, increderii si starii de bine.

🌸 Va astept cu drag!
Florina Cernat (Shunya)

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »