Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

SAMBATA, ora 10:00 – cu Laura Petrov

Daca vrei sa schimbi lumea devino tu magic si apoi creeaz-o pe cea pe care o visezi!

Te invit in fiecare sambata dimineata sa ne adancim impreuna in tainele HATHA YOGA – practicam asana, relaxarea yoghina complete, pranayama si meditatie.
Te voi ghida pas cu pas in tainele fiintei tale si vei intelege cum sa aduci flexibilitate, sanatate, entuziasm si noroc in viata ta de zi cu zi, fara efort.
In mod magic te vei conecta cu punctul de lumina din mijlocul pieptului care iti va deschide calea catre cunoasterea intuitiva.
Si multe alte surprize…

Cursul se desfasoara in fiecare sambata si este potrivit pentru toate varstele, este deopotriva pentru cei ce au mai practicat cat si pentru incepatori…sunt bineveniti si cei curiosi…
In spatial magic exista saltelute, paturici, permute de meditatie, toate curate si dezinfectate conform normelor. Daca totusi doriti, vi le puteti adduce pe ale voastre.

Cursul se desfasoara si online. Se poate participa online dupa macar o sedinta la sala ( pentru evaluarea aptitudinilor)

Despre efectele hatha yoga aici

Contributie:
50 lei/şedinţă
160 lei/ abonament lunar
300 lei/ abonament 2 luni
Pentru mamici singure cu copii minori si alte situaţii speciale se pot acorda reduceri
Inscrieri pe mail la laurapetrov7@gmail.com sau sms sau whatsapp tel 0722 234 600
Inscrierile vor cuprinde: numele si prenumele, varsta, probleme de sanatate (daca exista), daca ati mai practicat yoga si un raspuns scurt la intrebarea: De ce vreau yoga?

Instructor:
Lalita ( Laura Petrov) – profesor yoga acreditat Yoga Alliance International – India

10:00 | Sala 2
YOGA MAGICA cu Lalita