Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

10:00 | Sala 2.
Clase Nirvana Yoga cu Amalia – Yoga si meditatie pentru eliberarea stresului
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Tu cum faci față stresului și agitației din viața ta?
Vino să învățăm împreună o serie de tehnici de yoga, pranayama și meditație din sistemul Nirvana Yoga, pe care să le poți aplica și singur/ă atunci când te afli într-o situație stresantă sau tensionată.

Ce vom învăța la clase?
🔹 Diferite exerciții și asane – vom învăța cum să practicăm corect exercițiile sincronizate cu respirația, care sunt asane în mișcare, pe care le practicăm în coordonare cu ritmul respirației; secvența Asana Kriya caracteristică sistemului Nirvana Yoga (care mai este cunoscută și ca Salutul Soarelui); asane
🔹 Pranayama – vom explora diferite tipuri de tehnici de respirație și vom învăța în ce situații ne pot veni în ajutor, cum se practică în mod corect și care sunt limitările de care trebuie să ținem cont.
🔹 Meditație – vom învăța diferite tehnici simple de meditație, accesibile oricui, indiferent de experiența anterioară în meditatie.

Tehnicile pe care le vom învăța vor putea fi aplicate ca instrumente pentru calmare și detensionare în cazul unor situații care ne creează stres sau atunci când simțim că am acumulat multă tensiune în interior și simțim nevoia de reconectare cu sine.

Durata clasei: 90 min

Cum ne ajută clasa?
🔹 aduce o senzație de ușurare în minte și în corp
🔹relaxează mintea și reduce gândurile
🔹reduce încordarea din corp
Cum te vei simți după clasă?
• mai flexibil și mai energic;
• cu mai multă claritate mentală;
• vei avea o stare de ușurință și calm interior;
• vei avea mai multă perspectivă și putere de concentrare.

CÂND VOR AVEA LOC CLASELE
Sâmbăta, de la ora 10.00.

ALTE DETALII
Costul unei ședințe offline (drop-in) este de 50 de lei, abonamentul de 4 ședințe este 170 de lei.
Costul unei ședințe online (drop-in) este 40 de lei, abonamentul de 4 ședințe este de 140 lei.
Clasele pot fi ținute și în limba engleză.

RECOMANDĂRI
• Masă – practica se face pe stomacul gol sau la două ore și jumătate după masă;
• Duș- cu jumătate de oră înainte sau după practică;
• Îmbrăcăminte – haine deschise, lejere, din materiale naturale;
• Evitați practica timp de 4 zile la menstruație.

DESPRE SISTEMUL NIRVANA YOGA
Nirvana Yoga este o știință completă a sănătății, vindecării și evoluției spirituale, fondată și dezvoltată de Maestrul Madhavacharyan, un mare maestru umanitar și spiritual al acestei perioade.
Misiunea acestui sistem este răspândirea cunoașterii corecte și a practicii de Yoga, printr-un mod unic de educație și formare care ajută la dezvoltarea tuturor dimensiunilor personalității noastre – fizică, mentală, intelectuală și spirituală.
De asemenea, sistemul Nirvana Yoga are rolul de a face Yoga accesibilă și benefică persoanelor aparținând tuturor vârstelor, abilităților, sistemelor de credințe și religiilor.

Sistemul Nirvana Yoga este unul complet, care încorporează o gamă variată de tehnici, practicate pentru a ajunge la o stare interioară de bine:
• Terapie pentru spate
• Yoga pentru energizare
• Meditație
• Terapia pentru detensionare
• Terapia prin sunet
• Tehnici de respirație (pranayama)
• Tehnici de kriya
“All are In, All are One, All are Equal”
– Guru Madhavacharyan-

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »