Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

10:00 | Sala 1. (din 2 Octombrie)
Hatha Yoga cu Alex Yogi – CONCENTRARE – PUTERE – DESCHIDERE – ECHILIBRU
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Namaste frate sau soră.
Hatha Yoga este cel mai cunoscut şi practicat still de Yoga din lume. Această formă de Yoga se bazează pe posturi (asane), pranayama (respirații), meditații, mantre (sunete), bandhas (contracturi) şi mudras (posturi ale palmelor).

Hatha Yoga cuprinde mai multe tipuri de posturi ce au un obiectiv specific. Sunt posturi ce detensionează şi deschid corpul oferindu-i mai multă flexibilitate şi mobilitate. Sunt posturi ce solicită tot corpul şi îl ajută să crească în putere şi rezistentă. Sunt posturi ce sunt axate pe dezvoltarea echilibrului. Sunt posturi inversate ce ajută la ridicarea energiei în cap pentru a activa şi armoniza centrii de energie (chakre) superiori.

Este foarte important ca postura să fie executată corect. Dacă o postură se execută incorect, în timp ea poate afecta corpul. Articulațiile corpului sunt mai sensibile şi mai predispuse accidentărilor. O practică corectă va deschide corpul şi o practică incorectă îl va strica.
Odată ce avem postura corectă, ne vom conecta cu respirația profundă abdominală. O postură fără respirația profundă şi continuă va aduce puține beneficii.

După ce am luat postura corectă şi respirăm continuu şi profund, ne vom îndrepta atenția asupra avansării ușoare în postură. Pe inspirație întindem postura şi pe expirație relaxăm postura avansând un pic. Foarte important este ca inspirația să fie egală cu expirația.
Clasa de Yoga se termină cu postura de relaxare finală Shavasna, unde corpul simte din plin beneficiile practicii.

Pe lângă relaxarea şi împuternicirea corpului, Hatha Yoga linişteşte mintea şi echilibrează inima.
Scopul practicii de Hatha Yoga este să pregătească practicantul pentru Meditație. Este nevoie de un corp relaxat şi o minte calmă pentru a reuși menținerea unei stări de meditație pentru un timp îndelungat.
Pe lângă practica de posturi (asane), vor fi practicate şi diverse tehnici de respirații şi de meditații. Scopul lor este de a curăța, purifica şi echilibra canalele energetice interioare. În acest fel avem la dispoziție o concentrare şi o energie interioară mai mare.

Îmi doresc să împart practica de Hatha Yoga cu toți ce vor să obțină pace interioară şi un corp frumos, flexibil, puternic şi echilibrat.
O clasă de Yoga durează 1h45min şi costă 50 de lei de persoană. Plata se face în numerar la sfârșitul clasei.

Vă aștept cu drag în fiecare duminică la ora 10AM la Sambodhi Studio în Sala 1.

Eu sunt Alex şi sper sa dau tot ce am mai bun pentru a transmite învățaturile din Yoga într-un mod cât mai ușor şi mai eficient. Vă mulțumesc.

Namaste

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »