Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

09:00 | Sala 3.
Yin Morning Yoga – Yoga cu Anna
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Lumea noastră ne bombardează cu stimuli 24 de ore din 24, păstrându-ne permanent mințile ocupate cu procesarea tuturor informațiilor care vin spre noi. Avem nevoie de practici, rutine care să ajute la liniștirea corpului, minți și emoțiilor noastre.

Practică Yin Yoga este partea a practicilor yoga în care abordăm posturile (asanele) într-o aliniere mai relaxată, un stretching pasiv asupra țesuturilor corpului aflate mai în profunzime, pentru a obține confort și relaxare.

Yin Yoga este un stil lent, profund, asanele sunt menținute pentru perioade mai lungi de timp, ajutând la conectarea profundă cu interiorul nostru, conectarea și comunicarea cu corpul nostru, și relaxarea minți și sistemului nervos central.

Clasele de YIN YOGA vizează țesuturile profunde ale corpului – ligamentele, articulațiile, oasele și rețelele de fascia profunde.
La nivel spiritual ne ajută la eliberarea emoțiilor, fricilor și tensiunilor pe care le ascundem adânc în părți ale minți noastre.

.
𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚𝙞 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙘𝙞 :
*mărirea mobilități și flexibilitate atât a corpului cât și a minții
*revitalizează țesuturile corpului
*sprijina, hidratează și eliberează țesuturile conjunctive profunde.
* îmbunătățire a somnului, a digestiei, a tensiunii arteriale, a hormonilor, a funcției imunitare, a sistemului limfatic.
*relaxazeaza mintea, aduce o stare de calm, liniște și relaxare.
eliminarea stărilor de anxietate, și stres.
*ameliorează durerile de cap, de articulații, de spate.
*cultiveaza o stare de pace și liniște interioară, capacitatea de a fii în prezent, conectat cu sinele tău profund.

Așadar te aștept sâmbătă de la 9:00 la 10:00 la @Sambodhi Yoga Studio.
Costul abonamentul pentru cele 4 ședințe este de 200 de lei, sau plata ședinței este de 55 Ron.

𝑷𝑺: 𝒂𝒎 𝒓𝒖𝒈𝒂𝒎𝒊𝒏𝒕𝒆𝒂 𝒔𝒂 𝒂𝒋𝒖𝒏𝒈𝒆𝒕𝒊 𝒄𝒖 𝟏𝟎 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒐𝒓𝒂 𝟗 𝒅𝒆𝒐𝒂𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒍𝒂 𝟗:𝟎𝟎 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒆𝒎 𝒄𝒍𝒂𝒔𝒂.
Cu drag, Anna

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »