Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

09:00 | Sala 1.
Hatha Yoga pentru o coloana puternica cu Vlad

Ce predau în cadrul claselor este o practică de conexiune cu sinele profund, revenirea la starea de repaus (de A FI vs. A FACE, starea în care ne aflăm în majoritatea timpului). Pentru o bună perioadă din viața mea, 7-8 ani, am avut probleme la coloană, dar prin YOGA am descoperit o modalitate sănătoasă prin care îmi dezvolt musculatura în timp ce îmi crește mobilitatea, iar asta îmi aduce echilibru și spațiu la nivel de structură. De asemenea m-a ajutat să scap de presiunea pe care o simțeam adesea la nivel de coloană de tânăr. Am 26 de ani și practica yoga de 2 ani.

Practica te va ajuta la interiorizare, la conectarea cu tine însuți/ însăți la niveluri mai profunde. Te va ajuta să te înțelegi mai bine și să acționezi mai în acord cu cine ești tu defapt. Și te va scăpa de dureri, de stres, de fel de fel de emoții care poate te țin pe loc.
Dar toate astea vin cu un cost și aici nu mă refer doar la bani, ci la timpul și efortul pe care îl acorzi să fii pe salteluță și totodată constanța și seriozitatea pe care o dezvolți pe saltea și mai apoi în viața ta. Provii dintr-o conștiință superioară iar viața asta este doar o cale de evoluție în care poți deveni maestrul propriei creații.
Recunoștință în trup și-n inimă 🙏🏻

Costul clasei este 40 Ron
Prima clasă este gratuită
Prețul unui abonament de 6 clase este 200 Ron și ai 8 săptămâni la dispoziție ca să îl parcurgi – adică și dacă lipsești două ședințe este timp să recuperezi.

Namaste

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »