Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

08:30 | Sala 3.
MORNING YOGA SLOW FLOW cu Maria
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

The MORNING YOGA SLOW FLOW class helps you begin your day with energy, centered in your body and being aware about your sensations and feelings.
The practice focuses on asanas, pranayama and meditation specially designed in a slow flow that helps you wake up your body gradually. This class differs from week to week.

𝑇ℎ𝑖𝑠 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑖𝑠 𝑓𝑜𝑟 𝑦𝑜𝑢 𝑖𝑓:
➡️ you need an energy boost when you wake up
➡️ feel the need to gently stretch your body
➡️ you tend to be agitated and you donțt know how to start the day without stress
➡️ you have many hours to work per day
➡️ you are working on the office all the time and you don’t have time to move
➡️ you want to know yourself better
➡️ you want to love your body
➡️ you want to practice yoga, but you are beginner

📌 The classes are available 𝘁𝗼 𝗮𝗻𝘆𝗼𝗻𝗲, 𝘄𝗵𝗮𝘁𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗼𝗳 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲.
💸 Your investment is:
30 RON – first class
45 RON – one class
150 Ron –  x4 classes pass (valid 6 weeks)
270 RON – x8 classes pass  (valid 10 weeks)

🌍 Where?
@ Sambodhi Studio – www.sambodhi.ro
Popa Rusu 16A street, 2nd floor, University Area
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

The yoga benefits are:
✅ Energy boost
✅ Good vibes
✅ Reduce the stress and anxiety
✅ Detoxify your body
✅ Calm your mind
✅ It will teach you TO BE
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

👱‍♀️ 𝐖𝐡𝐨 𝐚𝐦 𝐈❓
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – student, practitioner and internationally certified instructor of Yoga at Yoga Academy Romania (YT 200h TTC and 300h TTC – in progress)
Beyond the mat, I love traveling, I love the sea and I am passionate about holistic health. I am a calm person and always fascinated by the discoveries inside me. I see yoga as a therapy that helps you to discover yourself from the inside out with great gentleness.
I am here for you to give you a complete and complex experience about who you are HERE and NOW. I want to provide a safe space in which to observe all the opportunities on how to live your best and brightest self.
Allow yourself to be open, to breathe, to receive and give the vibration you need to live the journey you were destined to live.
I can’t wait to get to know you better!

I’m looking forward to seeing you in the class with gratitude!
Namaste! 🙏

——————————–

Clasa MORNING YOGA SLOW FLOW te ajută să îți începi ziua cu energie, centrat în corp și pe ceea ce simți.
Practica se axează pe asane, pranayama si meditație concepute special într-un ușor flow ce te ajută să îți trezești corpul treptat. Această clasă diferă de la o săptămână la alta.

𝐴𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑖𝑛𝑒 𝑑𝑎𝑐𝑎̆:
➡️ ai nevoie de un boost de energie la trezire
➡️ simți nevoie să îți întinzi corpul cu blândețe
➡️ ai tendința să fii agitat și nu știi cum să îți începi ziua fără stres
➡️ ai multe ore de muncit
➡️ ești mai tot timpul la birou și nu ai timp să te miști
➡️ vrei să te cunoști mai bine
➡️ vrei să îți iubești corpul mai mult
➡️ vrei să practici yoga, dar ești la început

📌 Clasele se adresează 𝙤𝙧𝙞𝙘𝙪𝙞, 𝙞𝙣𝙙𝙞𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙘𝙖.
💸 Investiția ta este de:
30 RON – prima ședință
45 RON – o ședință
150 Ron – abonament 4 ședințe (valabil 6 săptămâni)
270 RON – abonament 8 ședințe (valabil 10 săptămâni)

🌍 Unde?
@ Sambodhi Studio – www.sambodhi.ro
str Popa Rusu 16A, etaj 2, Zona Universitate – Cartierul Armenesc
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Beneficiile claselor de yoga sunt:
✅ Îți va da un boost de energie
✅ Te încărcă cu un vibe bun
✅ Îți va reduce stresul și anxietatea
✅ Îți va detoxifia organismul
✅ Îți va calma mintea
✅ Îți va pune sângele în miscare
✅ Te va învăța să FII
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

👱‍♀️ 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮❓
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – studentă, practicantă și instructor autorizat Yoga certificat internaţional la Yoga Academy Romania (YT 200h TTC și 300h TTC – în curs)
Dincolo de saltea, iubesc călătoriile, marea și sunt pasionată de sănătatea holistică. Sunt o fire calmă și întotdeuna fascinată de descopeririile din interioul meu. Văd yoga ca pe o terapie ce te ajută să te descoperi din interior către exterior cu multă blândețe.
Sunt aici pentru tine pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă și complexă despre cine esti AICI și ACUM. Îmi doresc să ofer un spațiu sigur în care să observi toate oportunitățile despre cum să trăiești cel mai bine și mai luminos.
Permite-ți să te deschizi, să respiri, să primești și să oferi vibrația de care ai nevoie pentru a trăi călătoria destinată ție.
Abia aștept să ne cunoaștem mai bine!

Te aștept cu drag și recunoștință!
Namaste! 🙏

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
217 recenzii pe
Iuliana Roxana Dinu
Iuliana Roxana Dinu
16. Noiembrie, 2022.
Super cozy și primitor 😍
Citeste mai mult
Diana Mi
Diana Mi
15. Noiembrie, 2022.
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data. Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Citeste mai mult
רואי מנטש
רואי מנטש
14. Noiembrie, 2022.
Andreia Stingaciu
Andreia Stingaciu
10. Noiembrie, 2022.
Am incercat 3 clase diferite de la Sambodhi Studio si m-am simtit foarte bine. Este un studio cu oameni primitori, deschisi, comunicativi si evident cu o energie foarte buna. Desi sunt incepatoare am gasit clase potrivite nivelului meu si ma bucur tare mult ca am inceput sa practic yoga aici cu voi. Intr-o lume stresata si agitata, la Sambodhi am gasit un loc cu liniste sa pot respira si sa iau o pauza.
Citeste mai mult
Dumitru
Dumitru
5. Noiembrie, 2022.
Very nice atmosphere, lots of activities with great instructors. For every yoga session I feel more energised or balance down depending the intention. Have a go to awsome chill out Sambodhi Yoga Studio.🧘🏻‍♂️
Citeste mai mult
roxana matei
roxana matei
5. Noiembrie, 2022.
Delia Iuliana Mindricel
Delia Iuliana Mindricel
5. Noiembrie, 2022.
Locatie foarte frumoasa, luminoasa si cu energie ridicata 💚 toate clasele la care am participat au fost placute, instructorii foarte buni, si am plecat mereu de la studio cu o stare de aliniere si conectare cu mine ❤️ Recomand cu drag ❤️❤️
Citeste mai mult
Georgiana Alina
Georgiana Alina
4. Noiembrie, 2022.
Sambodhi Studio e locul unde te simți foarte bine primit și apreciat pentru felul în care esti. Cursurile de yoga sunt ceva aparte, iar instructorii sunt foarte răbdători cu tine și creeaza o atitudine relaxantă. Merg la yoga de un an și m-au făcut să simt că aceste clase sunt partea mea preferată din săptămână. 🙂 Recomand cu mare drag!!
Citeste mai mult
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe
3. Noiembrie, 2022.
O oaza de liniste in mijlocul orasului. Situat central, dar totusi locul te face sa uiti de timultul orasului. Dichisit, aranjat si fòarte primitor, centrul ofera o varietate de clase din care poti alege. Oamenii de aici sunt minunati si, da, sfintesc locul.
Citeste mai mult
Select Language »