Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

08:30 | Sala 2. (CLASA NOUA)
FIND YOUR FLOW – VINYASA YOGA cu DIANA

O sesiune energizantă, perfecta pentru a reinvigora mintea și trupul și pentru a începe ziua cu voie buna.
În aceasta practica vom începe cu încălzirea corpului, după care vom trece la secvențe repetitive ca sa lungim și sa întărim musculatura.
Cu fiecare repetiție vom mai adauga o postura, pana când vom completa secvența și vom ajunge sa atingem o stare de flow în care coregrafia de poze va deveni asemănătoare unui dans – one breath, one movement.
Aceasta practica este accesibila dar ușor solicitanta și se adresează tuturor nivelelor.

Beneficii:
– fitness cardiovascular imbunatatit
– intaraste musculatura
– flexibilitate și mobilitate sporite
– reduce stresul

Investitie:
50RON / clasa
*la fiecare 4 clase participate intr-o perioada de 30 de zile, a5a e GRATIS
Durata: 60 minute

Te astept cu drag!

❤️❤️❤️ ENG ❤️❤️❤️

An energising practice, meant to refresh both the spirit and the body and set you up for the day.
We’ll start by warming up the body, after which we’ll move onto a repetitive, stacked sequence focused on developing overall strength: lower body, side, core, upper body. With each repetition we’ll add another posture, until we complete the sequence and we can achieve a state of flow, in which the now learned choreography will feel similar to a dance – one breath, one movement.
This practice is accessible but challenging and is suitable for all levels.

Benefits:
– improved cardiovascular fitness
– strengthens muscles
– increased flexibility and mobility
– reduced stress levels

Pricing:
50RON / class
*for each 4 classes attended within a month the 5th one is FREE*
Duration: 60 minutes

See you there!

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »