Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

08:30 | ONLINE.
Yoga de dimineață cu Lavinia Nistor
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

☀️ Se spune că modul în care începi ziua îți poate schimba viața. Ritualurile de dimineață joacă un rol cheie pentru a ne începe fiecare zi cu bună dispoziție și vitalitate. Ele dau tonul și ne setează starea de spirit din care ne vom desfășura activitatea pe tot parcursul zilei.

⭐Dacă îți dorești să începi ziua cu energie bună și vitalitate te invit să incluzi Yoga în rutina ta de dimineață.
Prin această sesiune de Yoga de dimineață vom lucra întregul corp, trezindu-l cu blândețe prin mișcări ușoare și pregătindu-l pentru ziua ce urmează.

🧘 Începem practica 𝒀𝒐𝒈𝒂 𝒅𝒆 𝒅𝒊𝒎𝒊𝒏𝒆𝒂𝒕̦𝒂̆ cu o scurtă secvență de respirație (Pranayama) pentru a limpezi mintea, urmată de Salutul Soarelui ce ne va trezi și energiza corpul și o serie de posturi care să ne destindă blând corpul și să ne trezească starea naturală de bucurie și vitalitate.

✨Beneficii ale practicii Yoga de dimineață:
🌱îmbunătățește tonusul muscular, flexibilitatea și rezistența
🌱crește puterea de concentrare și îmbunătățește creativitatea și productivitatea.
🌱crește nivelul de vitalitate și fluidizează fluxul energiei vitale în corp
🌱ajută la ameliorarea stresului, scade nivelurile hormonilor de stres
🌱îmbunătățeste digestia și stimulează sistemul imunitar.

🌼 𝑪𝒂̂𝒏𝒅?
În fiecare Luni la 08:30 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚.
Detaliile de access le vei primi după ce îți confimi participarea.

🌈 Clasa se adresează tuturor participanților, indiferent de nivelul de practică.
👉 Cost 1 ședință: 35 Ron
👉 Abonament 4 ședințe: 120 Ron

💌 Înscrierile se fac prin mesaj privat, mail la contact@lavinianistor.ro sau pe Whatsapp/tel la 0737730411.

🌼 𝑪𝒖 𝒄𝒊𝒏𝒆?
🌙 Lavinia Nistor – www.lavinianistor.ro

Sunt un suflet boem condus prin viață de o sete de cunoaștere si noi descoperiri si de dragoste pentru oameni si viață in toate formele ei. Sunt un călător al lumii exterioare dar si a celei interioare.

Practic yoga de 5 ani iar in 2019 m-am certificat ca instructor in cadrul scolii OneYoga din Koh Phangan, Thailanda.Predau Yoga de 3 ani și facilitez live sau online clase de grup și private în București, retreat-uri de Yoga și ateliere pentru dezvoltare personală.

Călătoria mea in Yoga m-a ajutat să ma reconectez la esența a ceea ce sunt, să devin conștientă de corpul meu fizic, de ce simt și ce gândesc și de tot ceea ce îmi influențează echilibrul și armonia interioară.

Yoga m-a deschis către Viața ce palpită și respiră în orice e viu. M-a ajutat și mă ajută să-mi acutizez senzitivitatea către Viață, către bucuria de a trai, către plăcerile lucrurilor simple și către Natura.

Yoga mi-a schimbat alchimia interioară atât de frumos încât am simțit că am primit asta ca pe un cadou pe care vreau să îl împart cu tine și cu toată lumea.

𝑇𝑒 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡 𝑖̂𝑛 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝐿𝑢𝑛𝑖 𝑙𝑎 08:30 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑖 𝑧𝑖𝑢𝑎 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆𝑝𝑡𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑎 𝑐𝑢 𝑠𝑒𝑛𝑠 𝑠̦𝑖 𝑐𝑢 𝑔𝑟𝑖𝑗𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑖𝑛𝑒! ❤️

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
183 recenzii pe
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
Radu Florea (Blogu` lui Radu)
25. Septembrie, 2022.
ana-maria iordan
ana-maria iordan
23. Septembrie, 2022.
La Sambodhi Studio apreciez atmosfera minunata de relaxare, pace si creativitate, oamenii calzi si primitori, activitatile diverse si interesante-folositoare pentru corp, minte, suflet💓 Eu merg constant, cu bucurie la Yoga Magica cu Laura, o experienta pe care corpul si spiritul meu o savureaza din plin💓 Am mai participat cu bucurie si la atelierul de dream-catcher-e, cu Flavia, si sunt incantata si acum de minunatul obiect pe care l-am creat atunci. Recomand cu tot sufletul acest hub de incantare, Sambodhi! Ana Maria
Citeste mai mult
Anca Pirvan
Anca Pirvan
22. Septembrie, 2022.
Un spațiu în care te simți cu adevărat cuprins de magia a tot ce te înconjoară!😇😇😇😇😇
Citeste mai mult
Ioana Hagiu
Ioana Hagiu
21. Septembrie, 2022.
Atmosfera extrem de placuta, diversitate, curatenie.
Citeste mai mult
Laura P
Laura P
21. Septembrie, 2022.
Anca Sarau
Anca Sarau
20. Septembrie, 2022.
Un studio extraordinar, plin de oameni minunati. Pana acum am fost la 3 clase, cu instructori diferiti. Experientele au fost foarte placute la fiecare clasa. Partea minunata este ca orarul este accesibil, atat pentru persoanele matinale cat si pentru cei care nu se pot trezi devreme si stau la birou mai mult (au clase si de la 19.30).
Citeste mai mult
Andreea Stegăriță
Andreea Stegăriță
20. Septembrie, 2022.
Am participat la cursul Irinei Goldstein și mi-a plăcut extraordinar de mult. Irina este un profesor foarte bun, nu a pus presiune deloc pe anumite mișcări și m-a ajutat și corectat când am încercat anumite mișcări. A adus în prim plan importanta deschiderii și centrării în corp și de asemenea, importanta emoțiilor. Am ajuns acasa super relaxata și cu corpul detensionat. Vor revenii cu drag și curiozitate.
Citeste mai mult
Anda Felea
Anda Felea
19. Septembrie, 2022.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu
19. Septembrie, 2022.
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie. Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier. Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor. Mereu revin cu placere!
Citeste mai mult
Select Language »