Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

08:30 | ONLINE.
Morning Yoga Slow Flow cu Maria
DESPRE CLASA
INTREBARI  FRECVENTE

Clasa MORNING YOGA SLOW FLOW te ajută să îți începi ziua cu energie, centrat în corp și pe ceea ce simți.
Practica se axează pe asane, pranayama si meditație concepute special într-un ușor flow ce te ajută să îți trezești corpul treptat. Această clasă diferă de la o săptămână la alta.

𝐴𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑖𝑛𝑒 𝑑𝑎𝑐𝑎̆:
➡️ ai nevoie de un boost de energie la trezire
➡️ simți nevoie să îți întinzi corpul cu blândețe
➡️ ai tendința să fii agitat și nu știi cum să îți începi ziua fără stres
➡️ ai multe ore de muncit
➡️ ești mai tot timpul la birou și nu ai timp să te miști
➡️ vrei să te cunoști mai bine
➡️ vrei să îți iubești corpul mai mult
➡️ vrei să practici yoga, dar ești la început
📌 Clasele se adresează 𝙤𝙧𝙞𝙘𝙪𝙞, 𝙞𝙣𝙙𝙞𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙘𝙖.

🌍 𝐔𝐧𝐝𝐞❓
@ONLINE, Platforma ZOOM

💸 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̗𝐢𝐚 𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞:
GRATUIT – prima ședință
33 RON – o ședință
120 RON – abonament 4 ședințe (valabile 6 săptămâni)
225 RON – abonament 8 ședințe (valabile 10 săptămâni)
270 RON – abonament 10 ședințe (valabile 3 luni)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Beneficiile claselor de yoga sunt:
✅ Îți va da un boost de energie
✅ Te încărcă cu un vibe bun
✅ Îți va reduce stresul și anxietatea
✅ Îți va detoxifia organismul
✅ Îți va calma mintea
✅ Îți va pune sângele în miscare
✅ Te va învăța să FII
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

👱‍♀️ 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮❓
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – studentă, practicantă și instructor autorizat Yoga certificat internaţional la Yoga Academy Romania (YT 200h TTC și 300h TTC – în curs)
Dincolo de saltea, iubesc călătoriile, marea și sunt pasionată de sănătatea holistică. Sunt o fire calmă și întotdeuna fascinată de descopeririile din interioul meu. Văd yoga ca pe o terapie ce te ajută să te descoperi din interior către exterior cu multă blândețe.
Sunt aici pentru tine pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă și complexă despre cine esti AICI și ACUM. Îmi doresc să ofer un spațiu sigur în care să observi toate oportunitățile despre cum să trăiești cel mai bine și mai luminos.
Permite-ți să te deschizi, să respiri, să primești și să oferi vibrația de care ai nevoie pentru a trăi călătoria destinată ție.

Abia aștept să ne cunoaștem mai bine!
Te aștept cu drag și recunoștință!
Namaste! 🙏

~~~~~~~ENGLISH~~~~~~~

The MORNING YOGA SLOW FLOW class helps you begin your day with energy, centered in your body and being aware about your sensations and feelings.
The practice focuses on asanas, pranayama and meditation specially designed in a slow flow that helps you wake up your body gradually. This class differs from week to week.

𝑇ℎ𝑖𝑠 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑖𝑠 𝑓𝑜𝑟 𝑦𝑜𝑢 𝑖𝑓:
➡️ you need an energy boost when you wake up
➡️ feel the need to gently stretch your body
➡️ you tend to be agitated and you donțt know how to start the day without stress
➡️ you have many hours to work per day
➡️ you are working on the office all the time and you don’t have time to move
➡️ you want to know yourself better
➡️ you want to love your body
➡️ you want to practice yoga, but you are beginner

📌 The classes are available 𝘁𝗼 𝗮𝗻𝘆𝗼𝗻𝗲, 𝘄𝗵𝗮𝘁𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗼𝗳 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲.

🌍 𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞❓
@ ONLINE, on ZOOM platform

💸 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐬
FREE – first session
33 RON – one session
120 Ron – subscription for 4 sessions (valid for 6 weeks)
225 RON – subscription for 8 sessions (valid for 10 weeks)
270 RON – subscription for 10 sessions (valid 3 months)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
The yoga benefits are:
✅ Energy boost
✅ Good vibes
✅ Reduce the stress and anxiety
✅ Detoxify your body
✅ Calm your mind
✅ It will teach you TO BE
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

👱‍♀️ 𝐖𝐡𝐨 𝐚𝐦 𝐈❓
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – student, practitioner and internationally certified instructor of Yoga at Yoga Academy Romania (YT 200h TTC and 300h TTC – in progress)
Beyond the mat, I love traveling, I love the sea and I am passionate about holistic health. I am a calm person and always fascinated by the discoveries inside me. I see yoga as a therapy that helps you to discover yourself from the inside out with great gentleness.
I am here for you to give you a complete and complex experience about who you are HERE and NOW. I want to provide a safe space in which to observe all the opportunities on how to live your best and brightest self.
Allow yourself to be open, to breathe, to receive and give the vibration you need to live the journey you were destined to live.

I can’t wait to get to know you better!
I’m looking forward to seeing you in the class with gratitude!
Namaste! 🙏

Este prima data pentru mine, exista si clase pentru incepatori?

Majoritatea claselor noastre se adreseaza incepatorilor, si chiar si la cele un pic mai avansate Instructorul va adapta practica in functie de grup. Regula de aur: sa nu fortezi nicioadata daca simti ca e prea mult.

Cum pot face plata sedintei?

Plata se face de obicei la finalul clasei direct la Instructor. Pentru prima data recomandam sa ai numerar cu tine. Majoritatea instructorilor accepta si plata prin Revolut sau Transfer Bancar. Poti verifica ulterior direct cu ei metoda de plata de preferinta.

Se poate face si un abonament?

Da se poate, majoritatea Instructorilor ofera si optiunea unui abonament cu un numar de sedinte. Plata abonamentului se face direct la Instructor, si acesta este valabil doar la Instructorul respectiv.

Cum stiu ce clasa mi se potriveste?

Avem multe clase din care sa alegi. Cea mai buna recomandare pe care o putem face este sa vii sa incerci 3-4 clase diferite pana iti gasesti un stil de practica care iti place si iti aduce beneficii.

As dori sa particip, cum ma inscriu?

Pentru inscriere avem nevoie de numele complet al participantilor si adresele de email ale acestora. Foloseste butonul “INSCRIERE” de mai sus pentru a trimite toate aceste informatii. Mentioneaza si clasa la care doresti sa participi, ziua si ora.

Nu mai pot ajunge, trebuie sa va anunt?

Da. In eventualitatea in care nu mai poti ajunge, te rugam neaparat sa ne anunti. Numarul de locuri oferite la clasa este limitat si poate altcineva s-ar bucura sa stea pe salteluta. Iar pe tine te asteptam cu drag data viitoare.

Ce fel de echipament am nevoie pentru a participa?

Hainute lejere, o sticluta cu apa si salteluta. Daca nu ai salteluta ta, le poti folosi gratuit pe ale noastre. Pe salteluta stam desculti sau in sosete, asa ca nu ai nevoie de incaltari speciale.

Am o anumita conditie medicala ( accident, boala, … ), pot participa?

Este bine sa mentionezi Instructorului inainte de inceperea clasei daca ai suferit un accident sau daca ai o anumita conditie medicala speciala. In acest fel el poate ajusta mai bine postura ta ca sa nu te ranesti si sa te bucuri de beneficiile practicii.


EXCELENT
235 recenzii pe
Vanesa Constantin
Vanesa Constantin
7. Ianuarie, 2023.
caterina demian
caterina demian
22. Decembrie, 2022.
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Citeste mai mult
Razvan Arsene
Razvan Arsene
21. Decembrie, 2022.
Sambodhi Yoga Studio este un loc realmente terapeutic. Gasesc aici de fiecare data liniste, caldura, din partea celor cu care ma intalnesc si zambete primitoare. La cursurile de yoga si dans-terapie la care particip realizez din ce in ce mai mult conectarea cu propriul corp, fapt care imi aduce acceptare si impacare. Veniti si veti simti diferenta dupa prima vizita 😊
Citeste mai mult
Flavia Parpala
Flavia Parpala
18. Decembrie, 2022.
Wonderful place with an amazing energy and veriety of yoga classes and teachers. They offer so many other activities as well from massage to sound healing. There’s something for everyone.
Citeste mai mult
Nataliya Chekunova
Nataliya Chekunova
14. Decembrie, 2022.
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Citeste mai mult
Eugénie Fournet
Eugénie Fournet
13. Decembrie, 2022.
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Citeste mai mult
Sofia Gheorghe
Sofia Gheorghe
12. Decembrie, 2022.
A very professional yoga studio with a large variety of classes and teachers and a very heartwarming overall atmosphere 🙂
Citeste mai mult
Anca Moraru
Anca Moraru
12. Decembrie, 2022.
O diversitate de clase, accesibile ca dificultate. Locatia este primitoare si usor de ajuns cu diverse mijloace de transport. Recomand atat pentru fizic cat si pentru a exersa relaxarea.
Citeste mai mult
Cris Keisha
Cris Keisha
10. Decembrie, 2022.
Studioul este super, recomand. Ador sesiunile de yoga cu Irina. Evenimentele sunt super in general. Evenimentele cu Sumeia Ananda sunt wow ❤️ Mulțumesc
Citeste mai mult
Select Language »